Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

Kód: 0960
€29,99 €24,99 bez DPH
OBJEDNANÉ OD DODÁVATEĽA
Položka bola vypredaná…

Akumulátorový strihací strojček, pre psov, batéria Ni-Mh 800 mAh, až 60 minút, s 3 nástavcami, nerezová hlava, šírka strihu 27 mm. Ak chcete mať svojho psieho maznáčika pekne ostrihaného, máme pre Vás skvelý tip na efektívny holiaci strojček. Na jedno nabitie batérie vydrží až 60 minút, a tak máte dostatočný čas na úpravu svojho zvieraťa. Vďaka trom nástavcom s rôznou dĺžkou, môžete srsť skrátiť podľa Vašich potrieb. Nerezová holiaca hlava nepodlieha korózii a vďaka tomu má dlhú životnosť.

Detailné informácie

Podrobný popis

Akumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

Akumulátorový strihací strojček, pre psovpre finálne detailné úpravy, výborné strihacie vlastnosti, výkonná dobíjacia batéria Ni-Mh 800 mAhaž 60 minút na jedno nabitie, s 3mi nadstavcami (3, 6, 9 mm), nerezová strihacia hlava, šírka strihu 27 mm.

Pre aké zvieratá je strojček určený?

Holiaci strojček je vhodný pre všetky typy psej srsti. Strihanie psov je nevyhnutnou súčasťou starostlivosti o ich srsť. Najmä psy s dlhou a hustou srsťou potrebujú pravidelné strihanie, aby sa ich srsť ľahšie udržiavala. Strojček je vhodný tiež na strihanie citlivých oblastí, ako sú labky alebo tvár.

obr-1

Možnosti úpravy srsti pomocou strojčeka

Pomocou strojčeka a kvalitnej nerezovej holiacej hlavy je možné upraviť srsť pre finálny detailný strih blízko pokožky.V balení sa nachádzajú 3 nástavce (3, 6, 9 mm).

obr-2

Napájanie strihacieho strojčeka pre psov

Akumulátorový strihací strojček je vybavený dobíjacou Ni-Mh batériou s kapacitou 800 mAh, ktorá umožňuje až 60 minút nepretržitej prevádzky. Pokiaľ sa strojček vybije, môžete ho pripojiť na nabíjací kábel a pokračovať v strihaní aj počas nabíjania. Nemusíte teda čakať, kým sa strojček úplne nabije, a môžete bez prerušenia pokračovať v úprave srsti svojho zvieraťa.

obr-3

Údržba strojčeka na psy

Odporúča sa čistiť strojček po každom strihaní, aby si dlho zachoval výborný stav. Strihaciu hlavicu možno ľahko sňať bez použitia náradia a jednotlivé časti strojčeka očistiť štetcom, ktorý je súčasťou balenia. Na predĺženie životnosti strihacej hlavy je nutné ju pravidelne premazávať olejom, ktorý je súčasťou balenia.

 stroj-5

Obsah balenia:

  • akumulátorový strihací strojček
  • holiaca hlava
  • 3 střihací nástavce (3, 6, 9 mm)
  • čistiaci štetec
  • nabíjačka
  • fľaštička s olejom
  • návod na použitie

 

Návod na použitie na stiahnutie:  
A1 logo PDFAkumulátorový strihací strojček na psy KERBL CUTTOX 18459

Dodatočné parametre

Kategória: Strihacie strojčeky na psov
Záruka: 2 roky
Hmotnosť: 0.6 kg
Položka bola vypredaná…
Nakúpte po telefóne (Po-Pá: 8:00-16:00)